SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ

MODERN DANS

Dans etmek, çocuğun kendini ifade etmesinin alternatif bir yoludur. Çocuğunuzun seçtiği dans türü ne olursa olsun, dans etmek çocuğun öz güvenini, duygusal gelişimini ve fiziksel gelişimini destekler.

Dans, Öğrenme ve Dikkat Becerilerini Geliştirir.

Becerikli bir dansçı olmak için plan yapma, strateji geliştirme, disiplin, odaklanma önemli becerilerdendir ve bu beceriler çocuğun hayatının birçok bölümünde de gerekir.

Dans dersleri çocukların yaratıcılık becerilerini harekete geçirir, sanata olan meraklarını ateşler.

Dans, öz güveni ve benlik saygısını geliştirir.

Çocuklar dans dersleri içerisinde belirli duruşları ve hareketleri öğrenir bu sayede bedenlerini daha iyi tanırlar. Kendi bedenleri ile daha yakın olan bu çocukların öz güvenleri, benlik saygıları da daha yüksek olur. Bu olumlu katkının, özellikle psikolojik veya gelişimsel güçlük yaşayan çocuklar için ayrı bir önemi vardır.

Danssosyal ilişkileri güçlendirir. Dans etmek sadece çocuğun fiziksel bir aktivite yapması demek değildir, dans aynı zamanda çok sosyal bir olgudur. Dans dersleri, çocuğun iletişim ve sosyal becerilerini geliştirir. Çocuk bir ekip ile çalışmayı, arkadaş edinmeyi, işbirliği yapmayı ve başkalarına güvenmeyi deneyimler.

Dans, sağlıklı fiziksel gelişimi sağlar. Tüm bunlardan yola çıkarak öğrencilerimizi dansta desteklemekteyiz.

TENİS

Tenis, başlı başına sosyal yaşamı destekler... Öğrencilerimiz tenis sayesinde, hem özel hay

HALK OYUNLARI

Çocukların aynı müzikte, aynı hareketleri yaparak aynı sesi çıkarmaları, toplu halde elele