ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Kasım 25, 2021 0 comments Nak Yönetim Categories HABER
ÖĞRETMENLER GÜNÜ
24 Kasım Öğretmenler Günü’nü okul bahçemizde gerçekleştirdiğimiz küçük bir törenle kutladık. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve sonsuzluğa göçmüş tüm öğretmenler adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, sınıf öğretmenlerimizden Belma Apaydın’ın günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasıyla devam etti. 8.sınıf öğrencilerimizden Karya Demir’in öğretmenler için yazdığı kompozisyonunu okumasının ardından 4. Sınıf öğrencilerimiz, Müzik öğretmenimiz Fırat Kemeç yönetiminde “Öğretmenler Günü” şarkısını seslendirdi. Satranç öğretmenimiz Esra HELVACIKARA’nın düzenlediği “24 Kasım Satranç Turnuvası”nın kazananı 2/A sınıfı, kupasını İlkokul Müdür Yardımcımız Muhammed Tüfekci’nin elinden aldıktan sonra geleneksel çarşamba dansımızı bu kez öğretmenlerimizle gerçekleştirdik. Kutlama törenimiz böylece coşkulu bir şekilde sona erdi.
Öğle tatilinde ise İdari binanın önündeki alanda, öğretmenlerimize, bugünün anısına Okul Aile Birliği üyelerimiz tarafından çiçek takdim edildi ve Kurucu Temsilcimiz Turhan Kesim tarafından pasta kesilerek ikram edildi.