TAM DONANIMLI MODERN SPOR VE KÜLTÜR KOMPLEKSİ

Öğrencilerimizin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmelerine, yaşam boyu spor ilkesini anlamalarına, kendilerine güven duymalarına ve sosyal gelişimlerine yardımcı olmak amacıyla kampüsümüz içerisinde yer alan ve yapımı 2018 yılında tamamlanan Özel Ü.Naci Akdoğan Spor ve Kültür Kompleksi 2 katlı olup toplamda 2700m2alana sahiptir.

Kompleksimizin içerisinde;

• Yarı Olimpik Yüzme Havuzu
  • Basketbol Sahası
  • Dans salonu
  • Konferans Salonu
  • Modern donanımlı soyunma odaları
  • Eğitmen odaları
  • Kafeterya bulunmaktadır.

Yarı olimpik yüzme havuzumuz mevcut teknolojik imkanlar kullanılarak ve bütün hijyen kriterleri dikkate alınarak projelendirilmiştir.

Spor salonumuzun aydınlatma, ısıtma, havalandırma ve nem alma sistemleri en yüksek teknolojiler kullanılarak tasarlanmıştır. Spor Salonumuzda aynı zamanda voleybol, hentbol ve tenis müsabakaları da yapılabilmektedir.

Konferans Salonumuzda velilerimiz ve öğrencilerimiz için düzenlenen sunum ve konferansların yanı sıra öğrencilerimiz tiyatro, drama, film izleme vb. etkinliklerini de gerçekleştirmektedir.

Dans Salonumuzda öğrencilerimize Halk Oyunları, Modern Dans’ın en eğlenceli halini profesyonel eğitmenler tarafından verilmekte.

ÖZEL Ü.NACİ AKDOĞAN KOLEJİ olarak; sanatsal ve sportif alandaki birçok etkinliğin öğrencilerimiz üzerinde olumlu etkilerini görüyor ve değerlendiriyoruz.

ÖZEL Ü.NACİ AKDOĞAN KOLEJİ SPOR VE KÜLTÜR KOMPLEKSİ TARİHÇESİ

Gürsel Tonbul, Özer Kayalı, Kamil Aköz, Tufan Asrav ve Ferda Balaban’dan oluşan yönetim kurulumuz, 28 Nisan 2014 tarihinde toplanmıştır. KEGEV yönetim kurulu başkanı Şefik Sözer ile Kurucu Temsilcisi Cengiz Eğriboz’un da katılımıyla Gürsel Tonbul’un başkanlığında gerçekleşen bu toplantıda okulumuz için yeni bir spor salonu yapılması kararı alınmıştır.

Daha sonra proje büyük tutularak spor salonuna yüzme havuzu ve konferans salonunun eklenmesiyle “Spor ve Kültür Kompleksi” yapılmasına karar vermiştir. Mimari proje, MEŞ Mimarlık; Mekanik proje, MET Mekanik; Elektrik projesi de BİES Elektrik tarafından çizilmiştir.

İnşaatın kabası Batı prefabrik ve Arhan İnşaat’a verilmiş, kasım 2014’de temeli atılmıştır. İç bölmeler ve ince işleri Berkay İnşaat tarafından yapılmıştır. Kompleks; Spor Salonu, yüzme havuzu, konferans ve toplantı salonunu, dans ve jimnastik salonu ve soyunma odalarından oluşmakta olup, toplam 2700m2 kullanım alanına sahiptir.

Tesis, 19 Kasım 2018 tarihinde Kuşadası Kaymakamı Saadettin Yücel, Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Sözer, Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Tonbul, diğer yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetlinin de katıldığı bir törenle açılışı yapılarak öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.