Spor Alanları

FUTBOL SAHALARI

Öğrencilerimiz; halı sahamızı ve 2 adet açık futbol sahamızı da kulüp çalışmalarında, turnuvalarda ve diğer etkinliklerinde diledikleri gibi sahalarımızı kullanabilmektedir.

BASKETBOL ve VOLEYBOL SAHALARI

Basketbol ve voleybol sporları için özel takım ve kulüp kuran okulumuzda, öğrencilerimizin istedikleri her an bu sporları yapmaları için hazırlanan; biri spor salonunda ve ikisi okul bahçesinde olmak üzere 3 tane basketbol sahamız ve standart ölçülere göre yapılmış biri açık diğeri spor salonunda olmak üzere 2 tane voleybol sahası bulunmaktadır.

Öğrencilerimizin her türlü gereksinimi düşünülerek tasarlanan basketbol ve voleybol sahalarımız geleceğin başarılı voleybolcu ve basketbolcularını yetiştiriyor.

TENİS KORTU

Okulumuzda standartlara uygun olarak yapılmış bir adet tenis kortu bulunmaktadır. Tenis kortumuzda çift taraflı çalışma duvarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmeleri için okul koridorumuzda tenis masamız bulunmaktadır.