Aralık 2, 2023 0 comments Nak Yönetim Categories HABER

Türk tiyatro yönetmeni ve oyun yazarı Haluk IŞIK, öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Okulumuzun konferans salonunda düzenlenen söyleşiye 5, 6 ve 7.sınıf öğrencilerimiz katıldı. Yazarımızın ”Barışa Davet” ve ”Oğlum Mustafa” adlı kitaplarını okuyan öğrencilerimiz, eser ile ilgili merak ettiklerini sordular. Işık, yazar olmaya nasıl karar verdiğini anlattı ve şimdiye kadar yazmış olduğu kitaplar hakkında bilgi verdi. Geleceği oluşturacak çocuklardan çok okumalarını ve mutlaka araştırma yapmalarını istedi. Etkinlik sonunda kitaplarını imzalayan Haluk IŞIK’a okulumuz adına Türkçe Zümresi tarafından ölümsüzlük sembollerinden olan limon ağacı hediye edildi. Katılımlarından dolayı kıymetli yazarımıza çok teşekkür ederiz.